Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en spreekt het jou aan om op grotere projecten aan de slag te gaan bij bijvoorbeeld raffinaderijen of grote bedrijven in het Botlek, Europoort of Moerdijk gebied neem dan eens een kijkje op www.werkenbijschotgroep.nl. Deze website is ontwikkeld voor werk zoekende in diverse branches, je komt bij ons in dienst en wordt ingezet bij één van onze opdrachtgevers om daar zorg te dragen voor de schoonmaak, industriële reiniging of logistieke proces.

In de schoonmaak ben jij verantwoordelijk, samen met een team aan gezellige collega’s, voor het schoonmaken van diverse oppervlakten. Hierbij kan je denken aan het schoonmaken van werkplekken, kantines of kleedruimten. Wij nemen diverse projecten aan en zijn dan ook altijd op zoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerk(st)ers.

Als medewerker schoonmaak heb je een flexibele baan want je werkt in diverse diensten. Zo kun je werken in de ochtend, middag of juist avond. Op deze manier is het gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een druk gezinsleven, jij gaat werken als de kinderen op de opvang of op school zitten en bent thuis wanneer de kinderen uit school komen. Ideaal! Zo kun je naast die leuke vader of moeder ook gewoon aan de slag!

Werken in de schoonmaak is een baan met waardering. De werknemers en opdrachtgever zijn blij als jij bent geweest want zo kunnen zij aan de slag op een opgeruimde en schone werkplek. Wist je trouwens dat dit zorgt voor een betere werkprestatie en jij dus indirect zorg draagt voor een goede prestatie van de werknemers?

Ook wij weten dat niets zo fijn  is als zekerheid. Wij bieden je daarom een contract aan met goede voorwaarden, vakantiedagen en de opbouw van vakantiegeld. Wil je meer informatie kijk dan eens op de website en wil je solliciteren? Dat kan ook geheel digitaal.