Vergelijk energie contracten

Op Consumind kun je betrouwbaar en onafhankelijk de actuele energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. Wij bieden een speciale overstapservice aan voor verschillende energieleveranciers op de Nederlandse markt, zodat je kosteloos en snel kunt overstappen naar een voordeligere leverancier. Consumind toont je altijd de actuele tarieven en de beste voorwaarden die er beschikbaar zijn. Vergelijk energie contracten voor het verlagen van je maandelijkse vaste lasten dan ook via de energievergelijker van Consumind.

Hoe werkt energie vergelijken?

Voordat Consumind voor je aan de slag kan gaan met het vergelijken van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland, hebben we eerst wat gegevens van je nodig zoals je postcode, huisnummer en je energieverbruik. Ook willen we graag weten welke energieleverancier je op dit moment hebt. Het energieverbruik is belangrijk, omdat we in de vergelijker op basis hiervan alle kosten voor je berekenen en het juiste contract voor je kunnen vinden. Weet je niet hoeveel je precies verbruikt? Dan kunnen we aan de hand van de samenstelling van je huishouden een schatting maken van je energieverbruik. Vergelijk energie nooit zomaar op een uit de lucht gegrepen energieverbruik. Dit kan er voor zorgen dat je op een later moment voor onaangename verrassingen komt te staan zoals het bij betalen op je jaarrekening.

Nadat we deze gegevens in de vergelijker hebben ingevoerd, krijg je de beste aanbiedingen te zien op basis van jouw gegevens. Als je kunt besparen en wilt overstappen, dan kun je dit direct doen via Consumind. Wij regelen alles voor je, het enige wat jij hoeft te doen is je meterstanden doorgeven.

Vergelijk energie en bespaar

Zo kun je binnen een paar minuten en door middel van een simpele overstap naar een andere energieleverancier gemakkelijk besparen op je maandelijkse vaste lasten. Dit kan oplopen tot wel 300 euro per jaar. Dat is toch mooi meegenomen. Start vandaag nog met besparen en vergelijk energie door gebruik te maken van de energievergelijker van Consumind. Ga zorgeloos de toekomst tegemoet en weet zeker dat je nooit meer te veel betaalt voor je gas en stroom. Zien wij dat je te veel betaalt? Dan krijg je dit direct te horen. Prettig geregeld!