Een goede cover trekt lezers aan en van de cover hangt vaak af of de lezer het boek zal gaan lezen of deze voorbij zal lopen. Een goed cover design is dan ook van groot belang wanneer je een boek hebt geschreven en deze op de markt wilt brengen. Bij boekcover.nl kunnen wij je daarbij helpen. Ons team van professionele cover designers maakt gebruik van diverse technieken om voor jou de mooiste cover te kunnen ontwerpen waarmee je zeker succes zal gaan boeken.

Amazingkids

Een goede cover moet een creatieve en vaak ook een mysterieuze uitstraling hebben die de lezer zal verleiden om het boek te gaan lezen. Dit betekent dus dat de boekcover over een goed design zal moeten beschikken om tussen de duizenden boeken uit te blinken. Dat is uiteraard niet altijd even gemakkelijk. Sommige boeken voldoen zelfs niet eens aan de eisen om ervoor te zorgen dat de lezer er naar omkijkt. Wanneer dat het geval is zal het boek na verloop van tijd uit de winkels verdwijnen en gaat deze over in de vergetelheid. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en om er voor te zorgen dat dit jouw boek niet zal overkomen is het verstandig om deze te laten ontwerpen door een professionele cover designer van boekcover.nl.

Boeken, folders en tijdschriften

Covers worden niet alleen voor boeken gebruikt ook al wordt dat meestal wel gedacht. Een cover wordt ook gebruikt voor folders van bedrijven die daarin hun informatie overhandigen aan de klant of in sommige gevallen hun promoties en reclames versturen. Covers voor tijdschriften zijn even belangrijk alsĀ  de boekcovers en dat komt voornamelijk omdat een tijdschrift vanaf de cover een goed overzicht moet geven van wat er in het tijdschrift te vinden zal zijn. Een boekcover maakt geen gebruik van dergelijk overzicht maar heeft hiervoor zijn bijbehorende achterkant waar de lezer kan vernemen waar het boek over gaat.

Folders voor bedrijven gebruiken vaak een kreet of een frase terwijl de inhoud vaak verborgen blijft. Dit wordt gedaan met het doel dat de ontvanger van de folder uit nieuwsgierigheid de folder zal openslaan om te kijken wat deze bevat. Een goede cover hiervoor is dus een must om je doelgroep te verleiden om de folder te open en te lezen wat erin staat.

Kinderkleding

Een goed voorbeeld hiervan is de cover van amazingkids. De kinderkleding van amazingkids staat al jaren bekend als een goed en vertrouwd merk. De trendy looks en fantastische outfits voor kinderen worden door amazingkids niet alleen op hun website fantastisch weergegeven maar ook in de folders die je regelmatig thuisgestuurd krijgt wanneer je jezelf hiervoor inschrijft of je krijgt ze wanneer je een aankoop doet in een van de fysieke winkels.

Om ervoor te zorgen dat deze folders niet direct de prullenmand ingaan moeten deze voorzien zijn van een uitstekende cover die in staat is de klant te verleiden om een kijkje te nemen wat erin staat vermeld. Al een paar jaar voert boekcover.nl deze opdracht voor amazingkids uit met fantastische resultaten.